Theelichthouder Amara – Transparant Goud

Direct leverbaar

Breng een vleugje organische elegantie in uw interieur met onze betoverende theelichthouders van Homexclusive. Elk stuk is met de hand gemaakt van hoogwaardig glas en belichaamt de perfecte harmonie tussen kunst en functionaliteit.

De golvende contouren van deze theelichthouders creëren een boeiend spel van licht en schaduw, waardoor een betoverende ambiance ontstaat in elke ruimte waar ze worden geplaatst. Het zachte gloeien van het theelichtje wordt prachtig geaccentueerd door de golvende vormen, waardoor een rustgevende en uitnodigende sfeer ontstaat.

Of u nu een modern minimalistisch interieur heeft of een meer klassieke inrichting prefereert, deze unieke theelichthouders zijn een verfijnde toevoeging aan elke omgeving. Ze dienen niet alleen als functionele verlichting, maar ook als opvallende kunstwerken die de aandacht trekken en uw ruimte verfraaien.

Ervaar de magie van ons exclusieve assortiment theelichthouders en laat uw huis stralen met stijl en verfijning. Met hun unieke golvende structuur voegen ze een onderscheidend element toe aan uw decor, waardoor elke kamer een eigen verhaal vertelt.

Materiaal

Glas

Gewicht

.

Kleur

Transparant / Goudkleurig

Lengte

8cm

Breedte

8cm

Hoogte

8.5cm

Product-ID

.

Back to Top
Product has been added to your cart